:
Wysłany: Tue Feb 02, 2010 11:50 pm Temat postu:
Czekaj na glejt od prezesa klubu... biedny si? nie wyrabia tyle tych poda? ostatnio. ;/
____________ Jak w trakcie 2 wojny światowej jakiś koleś się zaczaił na wieży i rozpierdolił np 30 Niemców zanim go zdjęli z panzerfausta, to kurwa nie nazywali go kamperem tylko bohaterem
witam:D chocia? ju? przeszed??m na emeryture (CLowanie), ale mog? Cie ogarn?? poprosi?bym o GUIDa, xfire (kontakt) i na xfire si? umówimy na jakie? pcw
Imi?: |1|
Nick: |1|
Xfire:no
Guid:eb89d6bf
czyli z?o?y?em podanko i bynajmniej wiem o co w tym chodzi tylko,czeka?em ,?e mo?e kto? zmieni zdanie hehe i mo?e zapyta mnie o co? innego np w?asnego zaanga?owania...
w sumie to d?ugi u was jest ten reconnect hehe a przecie? to simple day to be a reconnect
|1| nie przejmuj si? oni tak zawsze z nowym pogrywaj? dopiero po zlocie jak razem wypij? to zaczynaj? "trze?wo" my?le?.
Pisa?e? ?e grasz od 2 lat, czy tylko w CoD4? je?eli w inne tryby CoDa gra?e? to w jakie i pod jakim nickiem? Czy by?e? w jakim? klanie? (nick)
zaskoczy?e? mnie z t? mazd? bo mam od roku now? mazd? 6 hehe
tryby coda najbardziej to sd ale innymi nie pogardze te?...tylko cod4 od 2 lat na promodzie z rzadka ale dla mnie nie ma znaczenia jaki tryb,jaki mod itd
póki co to wszystko co tu piszesz bardziej wgy?ada jak jaki? dowcip. Prosz? za?ó? xfire, albo chocia? podaj gg, którego (jak twierdzi?e?) jednak nie ma w Twoim profilu.
Wszystkie czasy w strefie Idź do strony 1, 2, 3Następny
Strona 1 z 3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum