Wysłany: Fri Jul 30, 2010 7:02 pm Temat postu: Jest możliwość powrotu
Chciałbym was przeprosić za moje zachowanie . Sorry Bari ze napisalem podanie do BK.Ale miałem niezła beke z nich.Sorry Hitman ze tak nie za fajnie sie odzywałem do ciebie. Sorry pomor za te mecze w cod4. Jest możliwość powrotu do was.? Sorry chłopaki popełniłem błąd i chciałbym go naprawić. Zrozumiem jeżeli sie nei zgodzicie.
:
Wysłany: Fri Jul 30, 2010 7:40 pm Temat postu:
Poddam się woli wybranych jednostek z ogółu.
____________ Jak w trakcie 2 wojny światowej jakiś koleś się zaczaił na wieży i rozpierdolił np 30 Niemców zanim go zdjęli z panzerfausta, to kurwa nie nazywali go kamperem tylko bohaterem
:
Wysłany: Sat Jul 31, 2010 3:09 am Temat postu:
Brakowało mi tego placka w twarz.
Ja od siebie dodam tylko, iż sąd nie rozpatruje w kategoriach lubię, nie lubię,a okazana skrucha skutecznie potrafi złagodzić wymiar kary. Resocjalizacja młodych ludzi nie jest najlepszym rozwiązaniem, zwyrodnienie przybiera wtedy na sile. Nie potrzeba tu nam drugiej Łodzi. Odosobnienie pozytywnie wpłynęło na proces myślowy, chciałbym w to wierzyć. Naprawdę. Tylko tutaj mamy recydywę, co ułatwia nam osąd ogromnie. Z ciekawości tak, Masz dobrego papugę ?
Bekę natomiast można toczyć, tudzież turlać, ale to i tak tylko wtedy jeśli się ją posiada. Toczenie beki bywa męczące a czasami nawet grożne! Beka potrafi ważyć, wystarczy wzniesienie i toczona beka stoczy z nas bekę. Także, uważaj jak toczysz aby nie zostać przytłoczonym można by rzec.
Miło, że przepraszasz, ale czy przeprosiłeś się ze swoim zachowaniem sam wobec siebie ? Na kablu można wiele, błyszczeć, świecić, kopać czy też wcisnąć któryś z tak nieocenionych klawiszy jak Power lub Reset. Niestety ten świat tak jest złożony, że osoba świecąca wsadzona do bagażnika, wywiezona do lasu i puszczona nago w stado dzikich leśnych świń rządnych trufli szuka owych przycisków ale ich nie znajduje. Następuje zaduma, ale to czas na działanie.
Konkluzja jest taka, jeśli potrafisz być takim gościem o którym Hans opowiadał to z chęcią dam Tobie drugą szansę, jeśli chcesz błyszczeć, świecić, kopać to jest jeszcze ten program w pudełku z Anną Muchą czy Elką Zapędowską i Cyganem który z Cyganami ma niewiele wspólnego.
Jeśli ktoś czegoś nie rozumie, to zrozumiem.
____________ Jak w trakcie 2 wojny światowej jakiś koleś się zaczaił na wieży i rozpierdolił np 30 Niemców zanim go zdjęli z panzerfausta, to kurwa nie nazywali go kamperem tylko bohaterem
:
Wysłany: Sat Jul 31, 2010 3:45 pm Temat postu:
2-2
:
Wysłany: Sat Jul 31, 2010 3:52 pm Temat postu:
Ale ja liczyłem 007 i Hubala... Ok błąd w obliczeniach.
Moim zdaniem powrót do klanu może być tylko wtedy gdy ktoś odszedl z wlasnej woli. Jeśli zostałes wykopany, no cóż, one way ticket. Ja Ciebie w dywizji coda 4 nie widze jakos szczególnie...
Mi jest to obojętne ja potrafie wybaczyć nie wiem jak reszta fakt faktem powiem wprost zachowałeś sie jak kutas w momencie jak odchodziłeś nie byłeś dla nas zbyt miły, tudzież azaliż xDD drugą szanse mógłbyś dostać jeśli o mnie chodzi
:
Wysłany: Sat Jul 31, 2010 10:51 pm Temat postu:
Opozycja nie śpi, stop kolesiostwu! 4-3za
Wszystkie czasy w strefie Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum