?mieszne to jest to,?e macie lagi na serwie i chcia?em zagra? ju? nawet na publiku gdzie te? jest promod 2.04 mo?e i nie pod waszym cfg ale nie zawsze jest kolorowo bo u siebie to damy nowemu po baniaku hehe to po 1
po 2 to jest w waszym ge?cie sprawdzi? rekruta a tu z tym jest problem (oczywi?cie jak si? chce)
ale z tym pubem to by?o mocne ;D
co z tego ze 'miales dobre staty' na backlocie? wszyscy inni mieli mniej wiecej tyle samo fragów. za to na crashu odstalwales ze huhu. poza tym 0 info, albo jakies z kosmosu: "na glebie obok walizki"??, do tego gra?e? sam, 0 pomys?u nas gre, wiekszosc fragow zdobyles tlyko dlatego ze grales z tlumikiem ;(
mog?bym wiecej napisac, ale jeste? na tyle samolubny i egocentryczny, ?e i tak niczego nie pojmiesz ^^
:
Wysłany: Sun Feb 07, 2010 4:20 pm Temat postu:
cirenevard napisał:
IoI
po 2 to jest w waszym ge?cie sprawdzi? rekruta a tu z tym jest problem (oczywi?cie jak si? chce)
Ka?dy inny rekrut podaje swój nick na Xfire. GG jest programem s?u??cym do komunikowania si? ze znajomymi, a nie do ustawiania meczy. Nie róbmy cyrków, za?o?enie xfire to 5minut roboty.
Mam wra?enie ?e typek jak my?li ?e jak ma yo pro elo staty na pubach to jest niewiadomo kim.( Nie gra? z Szympkiem na INEI - frago?apstwo to pot?gi ) TO TYLKO FRAGI! Nie by?em na waszym meczyku, ale to co Mafioz podkre?li? - INFO! Bez tego nie ma gry, a na Twoim miejscu to ja bym za?o?y? nowe konto i napisa? nowe podanie, bo widze ?e im dalej brniesz i probujesz nam co? udowodni? tym bardziej si? pogr??asz. Owszem problemy z serwerami s?, ale zamiast na nie narzeka? no przecie? mo?na zaproponowa? ?e samemu potrafi sie ten problem usun?? i nie CWANIAKOWA?!
odnios?em si? tylko do kwestii moich pozycji na publikach i tyle nie bierze sie z powietrza...dla mnie nie ma ró?nicy czy promod czy publik wsz?dzie sobie daje rade
sry ale mecz odby? si? na 2 mapach i to by? wasz test hehe!!! bo ju? si? wam gra? nie chcia?o a kwestia czy zespo?owo czy nie i uzytej broni to temat do dyskusji w trakcie d?u?szego grania i trzeba mo?e by?o powiedzie? na czym mam zagra? ?eby by?o fair...
"Nie gra? z Szympkiem na INEI - frago?apstwo to pot?gi " - hehe to chyba jaki? bóg...
a testowal cie inny klan bo jesli tak to wiem dlaczego w nim nie grasz ,widocznie wystarczyly 2 mapki zeby stwierdzic twoja przydatnosc i z tego co widze twoja przydatnosc wynosi zero powodzenia na publikach
:
Wysłany: Sun Feb 07, 2010 4:55 pm Temat postu:
Wiesz, my tu gramy tylko i wy??cznie dla zabawy, wi?c jak szukasz jakiego? pro elo elo sk?adu, to tutaj raczej go nie znajdziesz. P.s. Na ilu mapach mieli Ci? testowa?? Na wszystkich? We? si? ogarnij.
Wszystkie czasy w strefie Idź do strony Poprzedni1, 2, 3
Strona 3 z 3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum